Echipa

Echipa 2014-2015

Componenta echipei a suferit unele modificari la inceput de campionat. Am completat lotul cu Tavi Runcan ca si portar, iar ca jucatori de cimp au sosit alaturi de noi Sorin Maciuca, Marius Sarb si Laur Ciocan.  Din pacate am pierdut  doi dintre jucatorii de anul trecut si anume Viorel Filip si Cristian Bobu. Primul nu am mai putut sa-l folosim din cauza ca echipa la care evlueaza pe teren mare a promovat in div. D a campionatului National, iar Cristian Bobu la dorinta sa de a incerca aerul tare al ligii I, a  fost imprumutat la echipa Agma Tiuca.  In iarna vom vedea ce se intimpla daca va ramine acolo sau se va intoarce la noi. Totul va depinde de vointa lui.

Asadar componenta actuala a lotului este urmatoarea:

Tavi Runcan       portar

Ovidiu Aianei     portar

Florin Mladen

Petru Sadovan

Sorin Maciuca

Raul Marghitan

Vali Bordas

Nicolae Bota

Zarin Dragan

Alin Rosu

Laurentiu Ciocan

Marius Sarb

Stelian Cerna

Ovidiu Iernutian

Alex Baranyi

Toti ne dorim sa avem o comportare mai buna decit in cei 2 ani petrecuti in liga II-a. Dupa un loc 8 si un loc 6 speram sa urcam mai sus si cine stie chiar sa promoavm in liga I.  E adevarat acolo in liga a I-a  “viata” e mult mai grea dar cine nu-si doreste sa ajunga acolo, cine nu vrea sa isi verifice potentialul cu adevarat?  Speram sa fim cu totii sanatosi si atunci totul depinde numai de noi.

Echipa 2013-2014

In fotbalul pe teren sintetic, de dimensiuni reduse, specializarea pe posturi nu este chiar atit de diferentiata ca in fotbalul “mare”. Exceptie face, binenteles, postul de portar care necesita calitati specifice si are o mare insemnatate in echipa.

Avand in vedere toate aceste considerente in alcatuirea echipei se tine cont de calitatile fizice si tehnice ale fiecarui jucator din lot.  Numai asa se poate realiza un grup omogen  si functional in teren.

Acelasi lucru l-am facut si noi cind am gindit  echipa. Am tinut seama de faptul ca e nevoie de jucatori cu calitati distincte in functie de locul pe care il acopera fiecare in teren.

Din nou in campionat!

Inapoi la fotbalul mult asteptat. Mai bine zis la returul de campionat, deoarece fotbalul nu a lipsit nici in vacanta. Pe parcursul iernii ne-am pregatit incontinu jucind multe jocuri, amicale cei drept, dar care le-am abordat cu ambitie si daruire  stiind ca e nevoie de o comportare buna in partea a doua a campionatului. Toti jucatorii isi pun multe sperante si au o mare dorinta de a demonstra ca locul ocupat la finele turului este mult sub posibilitatile si valoarea echipei.

Va prezentam lotul cu care am inceput returul campionatului 2013- 2014. Modificarile nu au fost multe dar au fost necesare si se pare si inspirate. Noii componenti sint Alexandru Piseru portar iar jucatori de cimp Alin Rosu, Bogdan Fer si Raul Marghitan. In cazul lui Bogdan Fer este vorba de fapt de o revenire el facind parte din echipa si in turul campionatului 2012-2013

Lotul pentru returul 2013-2014 este asadar urmatorul:

Ovidiu Aioane                         portar   35 ani

Alexandru Marian Piseru        portar   24 ani

Cristian Claudiu Bobu            fundas  25 ani

Petru Sadovan                       fundas   32 ani

Florin Mladen                          fundas   44 ani

Viorel Nicolae Filip                  fundas   31 ani

Raul Ionut Marghitan              fundas   18 ani

Bordas Valeriu                        fundas    31 ani

Nicolae Daniel Bota                mijlocas  34 ani

Dragan Marius Zarin               mijlocas  40 ani

Bogdan  Fer                            mijlocas   23 ani

Alin Cristian Rosu                   mijlocas   24 ani

Alexandru Bogdan Baranyi      atacant    24 ani

Ovidiu Nicolae Iernutian           atacant    23 ani

Stelian Cerna                           atacant    35 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>