Contact

8 păreri la “Contact

 1. Desi in prima faza nu am crezut ca este importanta o pagina web dupa vizionarea ei am retrait toata perioada de la infiintare si pana acum ceea ce ma facut sa-mi schimb parerea. Multumesc,
  Tomita si cred ca toata echipa va fi incantata de treaba pe care ai facut-o.

 2. Multumim pentru tot Tomita, aceasta echipa nu ar putea exista fara un om cu asemenea daruire sufleteasca, adica nu am putea fii unde suntem fara sustinerea in primul a ta si apoi a echipei.
  HAI NATIONAL 2006 CU PROMOVAREA !!!

  • Multzam fain Pepe pentru vorbele frumoase! Nu e mare lucru ce fac eu pentru voi, in schimb eu sint cel care trebuie sa fiu mindru de voi si sper ca anul care vine sa pornim asa cum a fost returul asta si sa promovam in liga I.

 3. Hai National 2006. Sezonul viitor ne vom bate la promovare. Multumesc Nea Toma si Florin Mladen pt sustinerea si increderea care mi-ati oferito.

  • Cristi draga cred ca noi trebuie sa fim bucurosi ca avem un jucator ca tine. Sint de acord cu tine in schimb atunci cind spui ca la anul vom promova. Sa fiti toti sanatosi si atunci e posibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>